Манчестър Юнайтед посреща на своя стадион Олд Трафорд  отбора на

...
Манчестър Юнайтед посреща на своя стадион Олд Трафорд  отбора на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Нотингам за първи път от 33 години

Манчестър Юнайтед посреща на своя стадион " Олд Трафорд "   тима на Нотингам Форест. Срещата е с начален час 22:00 и може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно за вас към конфликта.

" Червените дяволи " започнаха да навлизат в добър темп във Висшата лига, като тимът на Ерик загар Хаг има едвам една загуба в последните си 7 мача в шампионата. Манчестър Юнайтед ще желае да си обезпечи място в топ 4, а при победа през днешния ден ще е единствено на точка от зона Шампионска лига. Очаква се Лисандро Мартинес и Джейдън Санчо да не вземат присъединяване в срещата, до момента в който за Хари Магуайър и Диого Далот ще се мисли до последно, а Рафаел Варан може и да получи отмора след Мондиала в Катар.

Нотингам Форест е на нежеланата 19-та позиция с едвам 13 точки, само че в случай че тимът на Стив Купър реализира победа през днешния ден, ще излезе от рисковата зона. Тимът е с най-лошото нахлуване - едвам 11 вкарани гола и втората най-лоша отбрана в лигата - 32 позволени попадения. Отборът ще би трябвало да покаже добра отбрана и бърз преход в офанзива, в случай че желае да си тръгне с точки от " Олд Трафорд ". Джулиан Бианконе, Шейку Куяте, Омар Ричардс, Дийн Хендерсън и Муса Ниакате са навън за срещата заради разнообразни травми, а Морган Гибс-Уайът и Серж Орие са под въпрос.

Срещата дава обещание да е извънредно забавна, като последният конфликт сред тези два тима бе през 1999-та година, приключил с победа на Манчестър Юнайтед с 8:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР